Fripassagerare

2010-08-07 21:23

Efter att vi befunnit oss längst ute i skärgården där inget annat än VHF:en fungerade, är det skönt att kunna koppla upp sig igen. Vädret är blandat sol och regn, med betoning på regn. Låg stilla tre dygn på ett alldeles underbart ställe, men när man ligger still så länge så blir det till att hushålla på vattnet = ingen dusch, endast tvätt i havet. Vattentemperaturen låg på 18 grader därute, och det är lite i kallaste laget för oss, men man vill ju inte lukta alltför illa, så det var bara att ta fram duschkrämen och hoppa i. Igår angjorde vi Fjäderholmarna och fick en helkväll med restaurangbesök och teater, "Har ni fest eller", med Christine Meltzer, Henrik Hjelt m.fl.

Idag gick vi in till Stockholm och tog upp två lurviga fripassagerare, en svart och en sobel. Ingen översvallande glädje från hundarnas sida, så de har nog haft det jättebra hos pappa och Laila. Men nu verkar de nöjda med att få vara med på båten. Har just gått en härlig långpromenad, vilket var nog så skönt för oss tvåbenta. Blir ju inte så mycket motion när man inte har hundarna med sig, men jag har varit duktig med mina övningar och hantlar varje morgon ändå. Nu regnar det igen, och frågan är om vi ska gå hem några dar, och sen gå ut igen, eller avvakta vädret och stanna kvar ute. Vi får se hur det blir.Vi har ju två veckor kvar på semestern, det var länge sen jag hade en så lång sammanhängande semester.

Måste göra en del besvikna; kameran är med men tyvärr glömde jag överföringskabeln. Hoppas kunna lägga ut några härliga bilder på grillning under paraply när vi kommer hem. Det roliga är att det sjökortsprogram som jag "djävlats" med under hela sommaren för att få det fungera i datorn, fungerar alldeles utmärkt.


2 kommentarer

Namn: Erica
Tidpunkt: 2010-08-07 22:55
Hur många gånger har jag inte hört dig svära över sjökortsprogrammet????? Skönt att det löste sig till sist!
Bilden jag fick i mobilen på fripassagerarna säger mig att både de och ni är nöjda med att de är på plats. Ha det nu så fortsatt gott ute på böljan och passa på att njuta av att INTE ha en massa annat att göra. M.a.o. Stanna kvar på sjön!!!!!!
KRAM

Namn: Annelie med Yack o Natz
Hemsida: http://anneliel.mine.nu
Tidpunkt: 2010-08-10 07:40
Va hurtig du är ! Tvålen på och sen i plurret ,hej å hå!
Det är hur härligt som helst att vara ute med båt men jag blir sååå rastlös,det kliar under "pälsen" på mig.
Ni är ute på en kul tripp med teater o allt.Ser fram mot att se bilderna !
-e kramar hela dagen!

 
 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 
«mars 2023»
tiontofr
0102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
2728293031