Nybakad student - utpumpad mor

2010-06-14 10:53

Det har varit några hektiska veckor, så bloggandet har gått på sparlåga. Det har även varit väldigt dåligt med hundträning, men det får vi ta igen nu.

Som vanligt när det drar ihop sig till festligheter eller annat, så rasslar det till med extrajobb. Bara att säga tack och bock och ligga i. Nu är i alla fall studentfirandet över. Det blev en rejäl fest, och jag var mycket glad över att vi valde att vara i lastbilsgaraget när regnet kom på kvällen. När jag vaknade på morgonen och regnet vräkte ner var det inte roligt, men det kom bara lite duggstänk på da`n, så kortegen klarade sig bra. På eftermiddagen kom t.o.m. solen fram en stund.

 

 

 

Student

Eftersom Jimmies kusin också tog studenten så slog vi ihop festen, och totalt var vi över 50 personer. Garaget var så lövat och fint och allt gick jättebra. Dansen kom igång och vildast på dansgolvet var nog Jimmie, vad han höll igång.

Studentdans

Ellie och Lexus var också med och höll igång, men till slut slocknade båda hundarna mitt på dansgolvet, till mångas förtret.

Stort Grattis, Jimmie, och lycka till på nya jobbet!

Lördagen gick åt till städning, sen var det två stycken som somnade på soffan kl 8 på kvällen. Igår var det dags att ta itu med hem och trädgård, och det blev äntligen lite hundträning. Sen skulle jag ta ifatt allt datorarbete som jag inte hunnit under veckan, och vad händer? 4 timmars strömavbrott! Nåja, jobbet finns ju kvar och det var skönt att ligga på sofflocket och läsa en tidning när inget annat gick att göra. Mycket kallskuren mat fanns ju också kvar, så vi behövde inte vara hungriga.

Nu drar det ihop sig till Lydnads-SM och våra härliga klubbkamrater har kvalat in för andra året i rad. Stort Lycka Till Agneta m Razzel, Anneli m Yack samt Towa m Qaala. Lycka till även till Anna m Winna. Vi håller alla tummar och tår. Visa nu vad ni kan!


3 kommentarer

Namn: Kjell o Luna
Hemsida: http://hoffeluna.cybersite.nu
Tidpunkt: 2010-06-14 17:20
Härligt med kalas och bra att ha tillgång till stor lokal när svenska sommaren visar sitt ansikte. Kan tro att det var skönt att veta att sonen hade jobb innan skolan var slut, då kan mamma slappna av, så nu har han bara att kasta sig ut i vuxenlivet på allvar.
ha de bra
kram

Namn: Agneta, Razzel o Ester
Tidpunkt: 2010-06-15 20:02
Härlig studentfest!
Tack för att ni håller tummarna, det kommer att behövas . Men huvudsaken det blir en positiv känsla och att vi har skoj.
Kram!

Namn: Annelie med Yack o Natz
Hemsida: http://anneliel.mine.nu
Tidpunkt: 2010-06-22 12:55
Alltid roligt med lite kalasigt ! Gratulera Jimmie från mig !!!
Det var livat i holken kan jag tänka mig !!Skönt att ni hade lite mat över så ni fick lite till livs dagen efter !
Tack gulliga du för den så otroligt fina överraskningen på SM:et med fina bilder på banderoller på oss!
Blöt i ögonen blev jag må du tro!
-ligt TACK och massor med kramar för lyckönskningarna och peppningar !!!
/ Annelie med Yack

 
 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 
«mars 2023»
tiontofr
0102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
2728293031