Nyrenoverad

2010-03-01 18:02

Efter att ha dragits med ett kraftigt skov i över tre månader så fick jag äntligen komma till läkare idag. Högra knät var stort som en handboll och inte speciellt böjbart. Axellederna stora som golfbollar och stela prinskorvsfingrar "utan" knogar. Man började med att tömma knät på vätska, därefter en cortison-injektion (aj). Sedan var det dags för axlarna att injiceras och även händerna fick behandling. Tack pappa för att du skjutsade mig, för jag har inte kunnat köra bil hem efteråt. Efter att ha legat och vilat hela eftermiddagen så börjar det nu kännas mycket bättre. Svullnaden har gått ner och knäet är böjbart. Får se i natt hur det går med stelheten i axlarna, men det känns redan bättre. Nu väntar provtagningar och röntgen innan det är dags för ett återbesök om en månad.

Snö, snö, snö!!!!!! Det räcker nu! Som om det inte vore nog med snöandet så ska det blåsa också. Igendrivna vägar och skoterspår och snart ingenstans att gå med hundarna, än mindre träna. Vi är faktiskt inne i mars och behöver inte mer av den vita varan. Ja, det är väl snöröjarna som önskar mer då, men även Jimmie börjar börjar bli lite less på att skotta/ploga nästan dygnet runt. Fast det ger ju pengar. Tycker ändå att det gått ganska bra att träna lydnad under vintern, även om det varit kallt och planerna av väldigt olika konstellationer. Fantasin har verkligen fått arbeta för att få till träningstillfällen. Nu börjar i alla fall tävlingssäsongen närma sig, då får vi se om all träning gett resultatat. Tur att vi tränat sök åtminstone några gånger i djupsnö. Men visst längtar man efter gröna planer och snöfria skogar.

Och valpfebern sprider sig. Det verkar som om nästan alla mina kamrater blivit med "smått". Ska det verkligen vara nödvändigt   . Man blir ju inget avundsjuk alls.


6 kommentarer

Namn: Kjell
Hemsida: http://hoffeluna.cybersite.nu
Tidpunkt: 2010-03-01 19:18
Tråkigt att höra om alla golfbollar, handbollar och prinskorvar. Hoppas du får den bahandling som behövs och som du mår bra av, för snart är snön borta(vill jag tro)och tävlingsskogen väntar.
Krya på dig
Kram

Namn: Agneta, Razze o Ester
Hemsida: http://welanee.cybersite.se
Tidpunkt: 2010-03-02 00:07
Jag hoppas verkligen att du blir hjälpt av behandlingarna så att du kan träna hund med hanterbar smärta . För träna lär du ju göra i vilket fall...och aldrig klagar du (fast man FÅR faktiskt göra det också!!
Ja, den där valpsjukan har drabbat oss ordentligt. Vi får nästan starta upp ett valpdagis, eller kanske "öppna-valp-skolan" på klubben.
Hoppas vi ses snart!
Kram

Namn: Erica
Tidpunkt: 2010-03-02 10:38
Under alla år som jag känt dig har jag bara hört dig klaga två gånger!!! Envis som synden är bara förnamnet , och tappert tränar du på. Och fantasi, ja, det har gått åt - men jag håller med om att vi ändå lyckats få till en hel del alternativa platser att vara på de tillfällen som snön inte gjort det HELT omöjligt.
Och du behöver inte fundera på om träningen gjort resultat - det syns!
Många kramar

Namn: Annelie med Yack o Natz
Hemsida: http://anneliel.mine.nu
Tidpunkt: 2010-03-03 12:35
Hej!
Lilla gumman vad du har drabbats. Inget klagande från dig har jag hört heller "jag är lite stel bara" har du sagt. Måste vara ett hel....
Nu hoppas jag att dom hittar medel så du slipper verken. Du vet Marie,sökskogen ligger bara där och väntar på oss !
Lilla Nazt är sååå god att pussa på,du ska få "smaka" !
-e krya på dig kramar till dig , från A m Y o N

Namn: Anna & Winna
Hemsida: http://winna.cybersite.se
Tidpunkt: 2010-03-03 19:30
Krya på dig nu
Hoppas vi snart kan träffas för att träna lite
Vi får väl stå och titta på dom söta små valpar alla har skaffat
Kram!

Namn: Rex och Hetsa
Tidpunkt: 2010-03-04 15:25
Visst är det häligt med fotbollar och prisnkorvar. Jag ska få remiss till smärtkliniken, hoppas så att de kan lätta något på verken. Inte kul när man knappt kan gå med hundarna. Men det går ändå, en ska ju inte klaga, hundarna måste få sitt ändå. Längtar så till att kunna gå spår i skogen.

 
 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 
«mars 2023»
tiontofr
0102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
2728293031