LO-mästare

2009-11-29 17:45

Vi fortsätter att träna på. Peppar, peppar men Lexus tillfrisknande håller i sig, och nu har han varit medicinfri i en vecka. Endast pyttelite kladd i ena ögat nå`n dag men i övrigt så är han väldigt pigg och framför allt träningsvillig. Tragglar på med lydnanden och det fungerar riktigt bra. Inte en tendens till startljud på krypet och kryper lugnt och harmoniskt. Nu märks det hur ont han har haft, men vad han kämpade ändå för att jag skulle bli nöjd.

Hör och häpna; vi har spårat två gånger den senaste veckan. Skäms att säga det, men det var väldigt länge sen vi spårade innan dess.  I torsdags la jag lite kluriga spår åt både Ellie och Lexus. Ellie gick som vanligt klockrent, hon är verkligen en säker spårhund. Inte märks det att hon fyller 9 år på fredag, när hon flyger fram över stock och sten. Har nästan lite svårt att hänga med. Lexus hade en pinne borta, men i övrigt så gick han jättefint, speciellt med tanke på hur lite jag har spårat med honom. Nu ska jag ta mig i kragen och ta mig ut i spårskogen lite oftare.

I går var det årsmöte för Närke-Västmanlands LO av collieklubben i Örebro. Som vanligt hade vi väldigt trevligt, och glögg, smörgåstårta och julklappsbyte sänkte inte direkt stämningen. Jag tackar för förtroendet att få sitta kvar som ordförande ett år till. Under årsmötet var det också prisutdelning, och trots att vi haft ett riktigt "skitår" så räckte det i alla fall till att bli LO-mästare i både lydnad och bruks. Vi kom även tvåa i tävlan om LO:ts bästa allroundhund, endast 2 poäng efter segrarna. Stort grattis till Marie-Louise och Rex som tog hem den åtråvärda titeln. Grattis även till Jennifer och Pixie som blev bästa agilityhund samt Mirjam och Maya som tog hem utställningstiteln.

Priser

Idag var det dags för sökträning igen. Vi var tre tappra, förutom oss var det Towa med Arko och Annelie med Yack. Planen idag var att försöka lura Lexus lite, och inte skicka direkt på figgen. Oj så bra han jobbade. Förutom 6 figgar så blev det lika många tomskick, och han jobbade så himla bra och gick verkligen ut i bak-kant och kollade av hela rutan. Inget tecken på slarv där inte. Till slut så hittade han sista figgen som hade den obligatoriska kattmaten. Smaskens! Arko och Yack var också jätteduktiga idag ( som vanligt). Får passa på att gratulera Towa som blivit både "mormor" och "farmor" då Qaala fått valpar. Stolt ( och förmodligen ovetande) fader är unge Arko. Grattis och lycka till!

Efter söket så åkte jag och Hasse på en liten julmarknad i vår gästhamn där vi också passade på att äta.

Passar på att visa en bild på två snyggingar som var på Hard Rock Café Dingtuna för några veckor sen. Kolla in Hasses ögon.........

snyggingar


5 kommentarer

Namn: Erica
Hemsida: http://www.andica.dinstudio.se
Tidpunkt: 2009-11-29 20:44
WOW, vilka snyggingar! Varför får vi aldrig se era "riktiga jag" i vanliga fall?????
Stort grattis till lydnad- och brukstiteln, nästa år blir det inte lika lätt ;P
Skämt åsido, ni är VÄL värda dessa titlar, och jag hoppas verkligen att Lexus får fortsätta vara frisk nu.

Kramar i massor

Namn: Elli
Hemsida: http://www.ellraz.dinstudio.se
Tidpunkt: 2009-11-30 21:40
STOOORT Grattis till fina Titlar

Klubbmästare (låter fint) Lydnad OCH Bruks.. inte illa
Jättefina Priser med Ni har kämpat väl för dem

Tur att man vet att "Hårdingarna" är av den snälla sorten

Kram

Namn: Annelie med Yack Lemström
Hemsida: http://anneliel.mine.nu
Tidpunkt: 2009-12-01 07:58
Stor GRATTIS kram från Yack o mig till Lexus o dig till så fina utmärkelser å titlar !!!
Bugar o bockar!
Tack för en söndagens sökträning. Lexus gjorde ett fantastiskt fint sökarbete !
Kramis!

Namn: Yvonne E
Tidpunkt: 2009-12-01 21:54
Stort GRATTIS till er och även till övriga.

Namn: Pia och Jezz
Hemsida: http://www.heldesjo.se
Tidpunkt: 2009-12-01 22:40
GRATTIS till de fina utmärkelserna!! Det är ni verkligen värda

Hard Rock Dingtuna

Kramar

 
 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 
«mars 2023»
tiontofr
0102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
2728293031